Bryndza naša recepty

Autor: Jozef Tkáč | 12.12.2018 o 7:20 | Karma článku: 0,00 | Prečítané:  270x

A som sa rozhodol,pridať niekoľko receptov,aby sa nezabudlo,toto nech skúsia naši šéfkuchári podávať ako predjedlo.

Základná úprava bryndze,

Bryndza garnírovaná :

1/2kg bryndze,10dkg masla utrieme a rozriedime 1/8l mlieka. Posekáme 1/2dkg rasce,1/2dkg kaparov,1/2 sardely,1/2 cibuľky a 1dkg sladkej papriky, všetko dobre pomiešame a podávame s chlebom.

 

Pažítková bryndza:

1/2kg bryndze,10dkg masla utrieme a pridáme 1/2 strúhanej cibule,1/2 sväzku jemne krájanej pažítky a 1/2l mlieka.Všetko dobre zmiešame a podávame.

Hríbková bryndza:

1/2kg bryndze pomiešame s 10dkg jemne krájaných,na masle,cibuľke,s korením a rascou restovaných hríbkov..

Šunková bryndza:

40dkg bryndze pomiešame s 5dkg umletého mastného zo šunky,trochou horčice, 1dkg sekaných kaparov a 10dkg jemne krájanej šunky.

A ešte niečo aj pre deti.

Jablková bryndza:

23dkg bryndze rozriedime s 1/8l smotany a premiesime s jedným olúpaným strúhaným jablkom. Podľa vlastnej chuti možno pridať trochu citrónovej šťavy.

 

Dobrú chuť praje Jozef

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

KOMENTÁR MILOSLAVA ŠEBELU

Čoskoro budeme spomínať na krásne časy, keď súťažila Poliaková

Trafiť terč je ľahké ako facka.

DOMOV

Neurochirurgia ma vážny problém, primár hovorí aj o cenzúre (rozhovor)

Vylúčiť sa nedá ani odsúvanie operácií.


Už ste čítali?